Arculattervezés

Az arculat kialakítása minden vállalkozás életében fontos lépést jelent. A jól megalkotott arculat elõsegíti a vállalkozás dekoratív megjelenését, a promóció hatékonyságát, a piaci helyzet javítását.

Arculattervezés

Grafikai tervezés

A kialakított arculati elemek felhasználásával tervezzük meg vállalkozása reklámanyagait, hirdetéseit, kiadványait.

Nyomdai elõkészítés, kiadványszerkesztés

A számítógépek térhódításával széles körben elterjedt az a tévhit, hogy kiadványt (könyvet, szórólapot stb.) készíteni egyszerű. A kudarcokat az elkészítõk sokszor fel sem ismerik - a megrendelõk annál többször...

A Designer Stúdió segítséget nyújt abban, hogy az ötlet, a terv, a nyers kézirat tetszetõs, sikeres kiadvánnyá változzon.

Vállaljuk kiadványok, szóróanyagok, könyvek, katalógusok szedését, tördelését, elõkészítését, színbontását és levilágítatását.

Nyomdai kivitelezés

A Designer Stúdió – más reklámstúdióktól eltérõen – nem belvárosi irodában, a konkrét kivitelezéstõl távol végzi mindennapi munkáját. Szoros, napi együttműködést, kapcsolatot alakítottunk ki kiemelt partnereinkkel, így tudjuk megrendelõinknek biztosítani a kívánt minõséget.

Nyomdai kivitelezés

Könyvkiadás

A Designer Stúdió kiadói tevékenységünk során nyomdaipari szolgáltatásai mellett kiadói tevékenységet is végez. Az elmúlt években partnereinkkel közös projekteken dolgozva vettünk részt kötetek kiadásában, majd megjelentettük elsõ önálló köteteinket.

Kiadói tevékenység