A Designer Stúdió csapata a gondolat megszületésétõl kezdõdõen az utolsó vendég távozásáig segíti partnerei munkáját. Ön helyett. Célunk, hogy megrendelõink válláról levegyük a szervezõmunka terhét, bonyodalmait.

Minden rendezvény megismételhetetlen alkalom, megbízásaink teljesítésekor ezt tartjuk szem elõtt. Megismerve megrendelõink elképzeléseit, a rendezvény célját, sokéves tapasztalattal rendelkezõ munkatársaink szakszerű segítséget nyújtanak a rendezvény megszervezésében, sikeressé és felejthetetlenné tételében.

Találkozók, fogadások, elõadások szervezésével, teljes körű lebonyolításával segítjük partnereink üzleti kapcsolattartását, megjelenését – igény szerint a néhány fõs fórumoktól a több száz résztvevõs konferenciákig.

Vállaljuk továbbá gyermek-rendezvények szervezését, lebonyolítását, egyedi programok, foglalkozások rendezését, levezetését. Az igényeihez igazodva a részfeladatoktól (dekoráció, műsor, technikai eszközök) a komplex megvalósításig (meghívók, postázás, elõadók szervezése, terembérlet stb.) kapcsolódunk be a szervezési és lebonyolítási feladatokba.

Kiemelt projektjeink

2003-tól szervesen bekapcsolódtunk a Szõregi Rózsaünnep szervezési és lebonyolítási munkálataiba.

Szõregi Rózsaünnep

A szoreg.hu portál csapata elhatározta, hogy az internet adta lehetõségeken túl, a Szõregen élõk együttműködésére alapozva rendezvényekkel is népszerűsíti a térséget. A rendezvénysorozat elemeként 2004. szeptemberében került megrendezésre a „Szõregi Õsz”.

Szõregi Õsz