Vállalkozása tevékenységét az interneten az "egész világgal" megismertetheti. Honlapjának megtervezésével, kivitelezésével és folyamatos karbantartásával, internetes marketing- szolgáltatásokkal segítjük bekapcsolódását az információs szupersztráda forgalmába.

A Designer Stúdió szakembergárdája a világháló üzleti lehetõségeit felismerõ partnereinek nyújt segítséget honlapok tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával.

Vállaljuk

  • hálózati megoldások tervezését, megvalósítását, karbantartását;
  • internetes marketingstartégiák kidolgozását;
  • domain név regisztráció-t (saját internetes név – www.cégnév.hu – és a cégnév alatt futó e-mail címek regisztrálását);
  • web oldalak, teljes web-site-ok tervezését, kivitelezését, karbantartását;
  • egyedi technológiák, dinamikus site-ok fejlesztését; adatbáziskezelõk, számlálók, fórumok, kérdõívek elkészítését;
  • meglévõ oldalak re-design-ját, üzemeltetését, frissítését, karbantartását.

Kiemelt projektjeink

Stúdiónk az alábbi internetes projektek kidolgozásában vett részt: Csongrád Megyei Befektetõi Adattár Csongrád Megyei Befektetõi Kézikönyv Csongrád Megye Kistérségei Egészségügyi vállalkozások adózási kézikönyve Röszke földje és népe (monográfia) Virtuális Minõségiskola.

Szõreg hivatalos honlapját 2002-ben hoztuk létre és azóta is folyamatosan üzemeltetjük. Település-marketing portálunkkal szervesen bekapcsolódtunk a Tisza-Maros Kistérség fejlesztésébe, fejlõdésébe.

Az üzleti szféra mellett mindennapi tevékenységünkben fontos szerepet tölt be a non-profit szektor. Szeged kulturális életének támogatásaként gondozzuk a Szegedi Tavaszi Fesztivál és a Dömötör-díj Színházi Díjátadó Gála honlapját. Stúdiónk készítette a Magyar Fesztivál Szövetség alap-portálját is.