Vállalkozásunk története

A Designer Stúdió tulajdonosai a '90-es évek közepén alapították vállalkozásaikat. A Stúdiót jelenlegi formájában 1998-ban hoztuk létre. A közel egy évtizedes működés alatt a folyamatos technikai és szakmai fejlõdésünknek köszönhetõen napjainkra munkatársaink széleskörű szakmai tapasztalatokat, referenciákat szereztek.

Működésünk elsõ éveiben – a nyomdaipari szolgáltatásokon túl – állandó megbízásaink keretében marketing- és informatikai feladatokat láttunk el. A Designer Stúdió - elsõsorban a mikro- és közepes vállalkozások változó igényeire reagálva - a "külsõ megjelenés" problémakörét helyezte figyelme középpontjába.

2001-ben az Európai Unióhoz való csatlakozás jegyében – konzorciális együttműködések keretében – bekapcsolódtunk a minõségügyi kultúra terjesztésébe.

2004-tõl stratégiai együttműködési megállapodás szerint a Designer Stúdió a Chro Kft. csapatához tartozik, így tovább tudtuk bõvíteni szolgáltatásainkat.

Az együttműködés első jelentős állomásaként megkezdtük az MSZ EN ISO9001:2001 szerinti minõségirányítási rendszerünk kiépítését és működtetését.

Munkamódszerünk

A Designer Stúdió célja, hogy partnerközpontú, minõségi szolgáltatásaival a megjelenésen keresztül hozzájáruljon partnerei üzleti sikereihez. Projektjeink megvalósításakor saját szakembereink mellé bevonjuk megbízóink munkatársait, partnereit; építünk a már kialakult szokásokra, bevált együttműködésekre.