Minőségpolitikánk

Célunk, hogy partnerközpontú, minõségi szolgáltatásainkkal a megjelenésen keresztül járuljunk hozzá partnereink üzleti sikeréhez. Projektjeink megvalósításakor saját szakembereink mellé bevonjuk megbízóink munkatársait, partnereit; építünk a már kialakult szokásokra, bevált együttműködésekre.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy szolgáltatásaink fejlesztésével vevőink érdeklődését folyamatosan ébren tartsuk és újabb piacokat nyerjünk meg vállalkozásunk számára.

Fontosnak tartjuk, hogy minden esetben a lehető legideálisabb megoldást próbáljuk megtalálni partnereink számára. A magas színvonalú munkához biztosítjuk a lehetőség szerinti legjobb tárgyi feltételeket és munkahelyi körülményeket.

Munkatársaink udvarias és segítőkész magatartással, megbízhatósággal és magas fokú szakmai tájékozottsággal állnak partnereink rendelkezésére. Ezen tulajdonságokat vállalkozásunk minden dolgozójától elvárjuk és megköveteljük. Csak olyan munkákat adunk át ügyfeleinknek, amelyek a vevői igényeknek és a termékkel kapcsolatos szabványoknak maradéktalanul megfelelnek.

Célkitűzéseink megvalósítását az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint kiépített és működtetett minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztésével kívánjuk segíteni.

Vállalkozásunk vezetősége elkötelezett a minőségpolitikában megfogalmazott célkitűzések megvalósításáért.